.........."κιτρινισμένες λιθο/γραφίες για τον Άνθρωπο και τις αξίες που χάθηκαν στην εποχή των μνημονίων"...

~~~

..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη... Νίκος Μπελογιάννης
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Οι ’Ελληνες…δέχονται όλους τους αδικημένους ξένους και όλους τους εξωρισμένους από την πατρίδα των δι’ αιτίαν της Ελευθερίας». Ρήσεις του Ρήγα Βελεστινλή
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ΤΟ ΒΗΜΑ του Πολίτη: «Αφανίστε τον ελληνικό λαό» - ζητάει η τρόικα προκ...

ΤΟ ΒΗΜΑ του Πολίτη: «Αφανίστε τον ελληνικό λαό» - ζητάει η τρόικα προκ...
.........Καλοκαιρινές μέρες & νύχτες..........................Ιστοσελίδα για κοινωνικό-πολιτικά ζητήματα..............................ΙΟΥΛΗΣ 2018....

Το Θέμα της Ημέρας

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Οι πιο καθαρές παραλίες της Αττικής


Καλές βουτιές!!! 















Σύμφωνα με το Πανελλήνιο Κέντρο Οικολογικών Ερευνών, 
μετά από έρευνα που πραγματοποίησε, στις παρακάτω παραλίες η συγκέντρωση μικροβίων στο δείγμα νερού ήταν αισθητά μικρότερη από αυτή σε άλλες παραλίες της Αττικής.
Από τις πιο καθαρές παραλίες είναι τα Βοτσαλάκια, η Αγία Μαρίνα, η Βάρκιζα, η Φρεαττύδα και τα Λουτρά Αλίμου.
Επίσης, το Λαγονήσι (Grand Beach, Mediterraneo, Κοχύλια), η παραλία Βούλας, το Μαύρο Λιθάρι, το Αυλάκι, η Κακιά Λαγκάδα και η Πούντα Ζέζα.

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Συμμορίες ληστών που δρουν όταν το σκοτάδι πέφτει έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος στην Αττική.


ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ

10 συμμορίες «μοίρασαν» την Αττική

Χτυπούν από ψιλικατζίδικα και φούρνους μέχρι πολυτελείς κατοικίες, αδιαφορώντας για το ύψος της λείας. Κοινός παρονομαστής τα όπλα, που δεν διστάζουν να τα χρησιμοποιήσουν

Καθημερινό φαινόμενο αποτελούν οι επιθέσεις από ένοπλες συμμορίες στην Αττική. Ωστόσο, οι απανωτές εμφανίσεις έχουν αφήσει στοιχεία και οι Αρχές εκτιμούν ότι θα εντοπιστούν
Καθημερινό φαινόμενο αποτελούν οι επιθέσεις από ένοπλες συμμορίες στην Αττική. Ωστόσο, οι απανωτές εμφανίσεις έχουν αφήσει στοιχεία και οι Αρχές εκτιμούν ότι θα εντοπιστούν

Συμμορίες ληστών που δρουν όταν το σκοτάδι πέφτει έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος στην Αττική. Οι πάνοπλες ομάδες δρουν στο βαθύ σκοτάδι της νύχτας, εκμεταλλευόμενες και την έλλειψη περιπολιών δίκυκλης αστυνόμευσης, καθώς και την περιορισμένη κυκλοφορία. Οι θρασύτατοι ληστές δεν διστάζουν να εισβάλουν στα σπίτια, να απειλήσουν με τα όπλα τους τις οικογένειες και να αρπάξουν ό,τι βρουν διαθέσιμο...
Η αύξηση της εγκληματικότητας και τα απανωτά χτυπήματα από συμμορίες με καλάσνικοφ που δρουν σε ολόκληρη την Αττική έχουν προβληματίσει τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., που αναζητούν τρόπους για να τις εντοπίσουν. Οπως δήλωσαν στο «Εθνος» στελέχη της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, τουλάχιστον 10 ένοπλες ομάδες έχουν «μοιράσει» τις περιοχές της πρωτεύουσας και δρουν ταυτόχρονα και επανειλημμένα, αδιαφορώντας για το ύψος της λείας τους.
Από περίπτερα και φούρνους μέχρι πολυτελείς κατοικίες, τα μέλη τους έχουν έναν κοινό παρονομαστή: τα παράνομα όπλα -στις περισσότερες περιπτώσεις καλάσνικοφ- που διαθέτουν και χρησιμοποιούν σε βάρος όσων επιχειρήσουν να αντισταθούν. Στα μέλη συγκαταλέγονται σεσημασμένοι κακοποιοί, αλλά και πιο... ερασιτέχνες που μυούνται από τους παλιότερους στην παρανομία.
10 συμμορίες «μοίρασαν» την Αττική
Το προφίλ των συμμοριών έχει καταγραφεί από τους ειδικούς της ΕΛ.ΑΣ., και είναι βασισμένο στα χτυπήματα που... μετρά στο ενεργητικό της κάθε ομάδα κακοποιών. Οι περισσότερες συμμορίες έχουν καταγραφεί στη Δυτική Αττική, όπου οι πέντε από αυτές χτυπούν από περίπτερα μέχρι και διαμερίσματα. Και, παρά την εύκολη και τις περισσότερες φορές μικρή λεία τους, δεν διστάζουν να πυροβολήσουν όποιον τους αντισταθεί.
Οι στόχοι των δραστών
Οι σπείρες που χτυπούν στα βόρεια ή στα νότια προάστια επιλέγουν περισσότερο βίλες και γενικά σπίτια που φαίνεται πως οι ιδιοκτήτες τους διαθέτουν οικονομική επιφάνεια. Σε αυτές τις περιπτώσεις, υπάρχει κίνδυνος, αν δεν βρουν χρήματα, οι ληστές να βασανίσουν μέλη της οικογένειας για να αποκαλύψουν πού τυχόν κρύβουν οικονομίες ή χρυσαφικά. Υπάρχουν, τέλος, και συμμορίες που χτυπούν στο κέντρο της Αθήνας, οι οποίες χαρακτηρίζονται ως ιδιαιτέρως επικίνδυνες, καθώς «βαρούν» στο ψαχνό.

10 συμμορίες «μοίρασαν» την Αττική
Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, όλες -ανεξαρτήτως- οι εγκληματικές ομάδες βάζουν στο στόχαστρο τώρα τελευταία οικίες ανυποψίαστων πολιτών, κυρίως ηλικιωμένων. Αυτό αποδίδεται στο γεγονός ότι οι πολίτες μεγαλύτερης ηλικίας που έχουν τρομοκρατηθεί για τις καταθέσεις τους έχουν πραγματοποιήσει αναλήψεις από τις τράπεζες και τα χρήματα φυλάσσονται στα σπίτια. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι σπείρες δεν μπαίνουν και σε άλλες οικίες που θεωρούν -για κάποιο δικό τους λόγο- εύκολο στόχο...
Οι απανωτές «εμφανίσεις» τους έχουν αφήσει στις Αρχές στοιχεία, που ήδη βρίσκονται στο μικροσκόπιο των ειδικών και εξετάζονται. Ωστόσο, η... πολυσχιδής δράση τους και οι χωρίς εξαιρέσεις στόχοι τους δυσκολεύουν την αντιμετώπιση των επικίνδυνων αυτών κακοποιών.
Επιθεσεις για λίγα ευρώ
Ληστεύουν με καλάσνικοφ μέχρι και περίπτερα!
Καλάσνικοφ για ληστεία σε ψιλικατζίδικο, σε ψησταριά, ακόμη και σε περίπτερο! Συχνά είναι τα περιστατικά που καταγράφει το αστυνομικό δελτίο τον τελευταίο καιρό, κατά τα οποία αυτόματα πολυβόλα και άλλα όπλα χρησιμοποιούνται... δι' ασήμαντον αφορμήν, αφού σε πολλές περιπτώσεις η λεία είναι μερικές κούτες τσιγάρων ή οι εισπράξεις της ημέρας.
Την περασμένη Κυριακή άγνωστοι χρησιμοποίησαν τρία καλάσνικοφ για να ληστέψουν ένα περίπτερο στην Καλλιθέα. Δεν ήταν το πρώτο ούτε το μόνο περιστατικό ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε στην Αττική μέσα στην τελευταία εβδομάδα.
Οι επιθέσεις ήταν σχεδόν καθημερινές, με αποκορύφωμα τη δολοφονία του 52χρονου φαρμακοποιού πριν από δύο μέρες στου Ρέντη.
Την ίδια στιγμή, και στην επαρχία το έγκλημα θεριεύει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ληστεία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Κύμη Ευβοίας, όπου δύο δράστες μπήκαν σε τράπεζα και με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και άρπαξαν χρήματα από το ATM και το χρηματοκιβώτιο του υποκαταστήματος.
Ομως δεν έμειναν εκεί: φεύγοντας, σταμάτησαν διερχόμενο αυτοκίνητο και αφού αποβίβασαν με τη βία τον οδηγό και τη συνεπιβάτιδα σύζυγό του, κατάφεραν να διαφύγουν...
Η έγκαιρη παρέμβαση της Αστυνομίας σε αυτήν την περίπτωση έφερε αποτέλεσμα και οι δύο ληστές -Ελληνες, ηλικίας 42 και 45 ετών- συνελήφθησαν τελικά. Ωστόσο, ο τρόμος θα αιωρείται για πολύ καιρό ακόμη πάνω από την περιοχή...
Μαύρη αγορά
Πάνω από 60.000 όπλα στις πιάτσες
Σε... Σικάγο παραπέμπει ο αριθμός των όπλων που κυκλοφορούν παράνομα στην Αττική. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ., περισσότερα από 60.000 αυτόματα και ημιαυτόματα όπλα, περίστροφα και καραμπίνες μπορεί να βρει κανείς στην πιάτσα, αριθμός που χαρακτηρίζεται μεγάλος σε σχέση με αυτόν των υπόλοιπων ευρωπαϊκών χωρών.
Οπως εξηγούν στο «Εθνος» οι ειδικοί, ο οπλισμός προέρχεται κυρίως από τη μαύρη αγορά ή φτάνει στην Ελλάδα από χώρες του εξωτερικού, κυρίως σε κομμάτια ανταλλακτικών μέσω ταχυδρομείου που συναρμολογούνται στη συνέχεια. Το 80% των παράνομων όπλων περνάει από τα ελληνοαλβανικά σύνορα ή και μέσω θαλάσσης από τις νότιες ακτές της Κρήτης. Η μεγάλη προσφορά έχει ρίξει τις τιμές τους.
Ανάλογα με το είδος, το κόστος αγοράς τους κυμαίνεται από 500 μέχρι και 5.000 ευρώ. Το καλάσνικοφ, που παραμένει πρώτο στις επιλογές των ποινικών, μπορεί κανείς να το βρει γύρω στα 4.000, ενώ ένα πιστόλι τοκάρεφ κοστίζει το πολύ 1.000 ευρώ.
Αν και η νομοθεσία χορήγησης άδειας οπλοκατοχής στην Ελλάδα θεωρείται αυστηρή, σήμερα περίπου 3.500 πολίτες έχουν καταφέρει να πάρουν άδεια από την Αστυνομία και να κουβαλούν πάνω τους ή στο σπίτι τους ένα πιστόλι ή ένα περίστροφο. Η αύξηση της εγκληματικότητας αυξάνει τον αριθμό αυτόν καθημερινά...
ΜΑΡΙΑ ΨΑΡΑ
ethnos.gr

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Ας μιλήσουμε για ανάπτυξη στο χωριό σας κ. Σαμαρά



Γράφει ο Ονόμαρχος

Άκουσα τον κ. Σαμαρά προχθές να μας μιλά για ανάπτυξη παρουσιάζοντας το πρόγραμμα του. Εκεί, αναφερόμενος στους «άλλους», ανάμεσα στα άλλα είπε, «δεν έχουν ιδέα τι θα πει ανάπτυξη…», και μας παρέπεμψε στο… χωριό του, την Πύλο, όπου εκεί λέει γίνεται… ανάπτυξη… Προφανώς εννοεί την επένδυση του Costa Navarino, γιατί στην περιοχή δεν γίνεται τίποτα άλλο! Εκτός αν εννοεί κάτι ψαροταβέρνες που τις παίρνουν Αλβανοί πολίτες και τις λειτουργούν ακριβώς όπως και.......μερικοί ντόπιοι... με δυο-τρεις παρανομίες, κατά το ελληνικόν έθιμον.
Από τα λεγόμενα του φαίνεται ότι ο κ. Σαμαράς ΕΧΕΙ πράγματι ΙΔΕΑ «τι θα πει ανάπτυξη». Πώς άλλωστε να μην έχει, αφού είναι μεγάλος ηγέτης, με όραμα και σχέδια για να κάνει την Ελλαδίτσα μας …μεγάλη και τρανή, στον κόσμο ξακουσμένη και προπάντων ..αναπτυγμένη!
Ας δούμε όμως λίγο καλύτερα τι σημαίνει «Πύλος»: Πρόκειται για μία πανέμορφη περιοχή, άρα μπορεί να επωφεληθεί από τον τουρισμός. Πώς αναπτύχθηκε ο τουρισμός εκεί? Άναρχα, ασχεδίαστα, με απίστευτη επιβάρυνση στο περιβάλλον, με κάργα μαύρη εργασία, φοροδιαφυγή, φοροκλοπή, εισφοροδιαφυγή κλπ… (όπως και σε όλη την Ελλάδα βεβαίως). Από Κυπαρισσία ως Φοινικούντα, ένα μαύρο χάλι! Από σκουπίδια δε, "να φάνε και οι κότες"!

Πρόσβαση: Όποιος τολμήσει να κατέβει από την Πάτρα στην Πύλο, θα πάθει τον .. «τάραχό» του! Ένα απίστευτα κακό οδικό δίκτυο, επικίνδυνο και …τριτοκοσμικό! (έτσι δεν είναι κ. Σαμαρά;). Από Τρίπολη όμως, φτιάχτηκε ο δρόμος… (πόσο στοίχισε άραγε;) Εκεί δεν έσπειραν γκολφ... έσπειραν …διόδια!
Τι παράγει η περιοχή; Τα πάντα! Και κυρίως ελιές, λάδι, εσπεριδοειδή… Τι γίνεται με αυτά τα προϊόντα; Τίποτα… άλλα σαπίζουν στα χωράφια, άλλα πουλιούνται «για ένα κομμάτι ψωμί»… Γιατί γίνεται αυτό; Γιατί εκεί έχουμε την «ανάπτυξη» του κ. Σαμαρά και τον συνεταίρων του στην πρώην κυβέρνηση Παπαδήμου! …αρπακολητζίδικη, με επιδοτήσεις κατανάλωσης και ψηφοθηρίας!
Έχει εργατικό δυναμικό η Πύλος; Έχει! ..και νέο κόσμο επίσης!
Και τι κάνει αυτό το εργατικό δυναμικό; Τι να κάνει; Ένα μέρος, απλά κάθεται και αμπελοφιλοσοφεί στον … «Πλάτανο» (ξέρει ο κ. Σαμαράς). … και όχι μόνο, αλλά περιμένει και από τον κ. Σαμαρά να τον διορίσει σε τίποτα Μουσεία στην Αθήνα, γραφεία και υπουργεία, ή στην καλύτερη να μεσολαβήσει για να πάει γκαρσόνι ή καμαριέρα στην «ανάπτυξη» του κ. Σαμαρά! Το ίδιο κάνουν και άλλοι, από την Καλαμάτα, την Μεσσήνη...
Βέβαια, δεν θα πρέπει να ξεχνάτε κ. Σαμαρά, ότι η «ανάπτυξή σας» βασίζεται σε μία νομοθετική ρύθμιση που αφορά την ΠΟΤΑ και η οποία κρίθηκε από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας ότι παραβιάζει το Σύνταγμα! Και μάλιστα κρίθηκε μετά από κάπου… 10 χρόνια από τότε που έγινε η προσφυγή! Τυχαίο κ. Σαμαρά? Ούτε η χρονική απόσταση είναι τυχαία (αφού το έργο είχε ολοκληρωθεί και επομένως δεν αμφισβητείται πλέον), ούτε η νομοθετική ρύθμιση κε Σαμαρά! (τι να υποθέσουμε;… ότι τίποτα δεν ρυθμίζεται νομοθετικά σε αυτή την χώρα αν δεν μεσολαβήσει ένας… αντιπρόεδρος, όπως επί ΠΑΣΟΚ, αν θυμόσαστε). Επομένως, μας καλείται να «θαυμάσουμε» μία επένδυση στην οποία βασίζεται η «ανάπτυξή σας» και η οποία έχει κριθεί ως… «αντισυνταγματική»! Στο αντισυνταγματικό της «ανάπτυξης» ας προσθέσουμε και το …αρπακολιτζίδικο! Μια χαρά ανάπτυξη μας προτείνετε! Να ξεριζώνουμε ελαιόδεντρα, πορτοκαλιές και να φυτεύουμε γήπεδα γκολφ! (δεν είναι κακό να ρωτήσετε και τη γνώμη της καθηγήτριας κας Θεανώς Τερκενλή, από το Παν. Αιγαίου για τα γκολφ πάντως).
Όμως, γιατί αναφερθήκατε στην ανάπτυξη της Πύλου και στην επένδυση του καπετάν Βασίλη; (ο οποίος γύριζε τα χωριά και προσπαθούσε να εξηγήσεις τα γεροντάκια γιατί πρέπει να μην υπάρχουν πλαστικές καρέκλες στα καφενεία …αλλά οι παλιές «παραδοσιακές» ώστε να γεμίσει ο τόπος τουρίστες… Αλλά, από την άλλη, έβαζε λιτούς και δεμένους να τους πάρουν τα ελαιοχώραφα… ) Τυχαία; Μήπως επειδή «ξέρετε καλά το θέμα», μιας και είναι στο ...χωριό σας;

Μήπως επειδή αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση; Μήπως για να παραδειγματιστούν και στο Λασίθι, στην Τοπλού, ή στη Φθιώτιδα, στην Αταλάντη-Έξαρχο; (Εκεί φαίνεται οι μηχανισμοί δεν «πρόκαμαν»/??/ να θεσπίσουν «νομοθετικές ρυθμίσεις» και χάθηκε η ευκαιρία για … «ανάπτυξη»!), ή στην …Χαλκιδική, όπου δεν λένε να «καταλάβουν» οι «καθυστερημένοι» και «απολίτιστοι» ιθαγενείς;

Να σας πω λοιπόν κάποιες «λεπτομέρειες» που σας «διαφεύγουν» για την ανάπτυξη στην Πύλο. Αφήνω κατά μέρος το θέμα με το περιβάλλον (Natura, οικοσυστήματα, Γιάλοβα…), άλλωστε τα ξέρετε αυτά «καλά». Θα πάω στο θέμα των «διαχύσεων» της ανάπτυξης στην Πύλο, και ειδικά στο εργατικό δυναμικό: ακούστε λοιπόν, για να «μαθαίνετε»: Την πρώτη περίοδο, το έργο προσπάθησε να απασχολήσει έμπειρα στελέχη και προσωπικό από όλη την Ελλάδα. Ο πρώτος χρόνος πήγε καλά. Πράγματι είχαμε εργαζόμενους από όλη την Ελλάδα, με πολύ καλά αποτελέσματα και ποιοτική προσφορά. Μετά… «κάτι» άλλαξε… Σταδιακά, και με τις αλλαγές που έγιναν στο εσωτερικό της εταιρείας, και αφού απήλθε και ο καπετάνιος, οι «πολιτικές» …recruitment άλλαξαν. Και ξέρετε προς ποια κατεύθυνση άλλαξαν κε Σαμαρά? Προς την κατεύθυνση που εσείς δώσατε με το «παράδειγμά» σας στο Μουσείο της Ακρόπολις! Δηλ. προσλαμβάνουμε μόνο κολλητούς, ψηφοφόρους, «δικά μας παιδιά»! Αυτό κάνατε με την «ανάπτυξή σας» στο χωριό σας κε Σαμαρά… Με την γνωστή τακτική των παλαιοκομματικών πολιτικών, «ασκήσατε όλη την επιρροή σας» και η εταιρεία προσλαμβάνει πια άτομα με «κομματική» (δηλ. «σαμαρική») ταυτότητα! Έτσι, η επένδυση θα πάρει τον γνωστό δρόμο που πήραν και τόσες άλλες επενδύσεις και «αναπτύξεις» σε όλη την Ελλάδα όπου έβαλε το χέρι του το κομματικό κράτος!

Υπονοεί κάτι η «ανάπτυξη» του κ. Σαμαρά; Βεβαίως! Το κλασικό δόγμα «ψηφίστε μας και μείς κάπου θα σας βολέψουμε»! Ευκαιρία για να βολέψετε τους δικούς σας είναι η «ανάπτυξή» σας κε Σαμαρά! Ο κόσμος όμως σας πήρε χαμπάρι, μην ανησυχείτε! Σας το έδειξε όταν κατεβήκατε στην περιοχή για να εγκαινιάσετε «έργα» της «ανάπτυξής σας», θυμάστε; Τότε… με τον πρώην αντίπαλό σας και τώρα «εν δυνάμει» διεκδικητή της καρέκλας σας, κ. Βορίδη… Έτσι εκτιμά το χωριό σας την «ανάπτυξη» που τους προσφέρετε! Σταματήστε λοιπόν να κοροϊδεύετε! Δεν θα γίνετε ποτέ Πρωθυπουργός! Δήμαρχος στο χωριό σας, ίσως!

Ονόμαρχος

______________________________
ΥΓ1. Από το συνολικό κόστος της αναπτυξιακής επένδυσης, ξέρει ο κ. Σαμαράς πόσο κατέβαλε η ίδια η εταιρεία (ιδιωτικά κεφάλαια) και πόσο το ελληνικό Δημόσιο (δηλ. όλοι εμείς οι πολίτες), με διάφορους τρόπους; Γιατί αν ήξερε, θα απορούσε και ο ίδιος για το «πώς αυτή η επένδυση χαρακτηρίζεται …ιδιωτική»!
ΥΓ3. Η φωτογραφία είναι από τη «Γαλέρα»
Σημείωση σημαντική: οφείλω να διευκρινίσω και να τονίσω ότι εκτιμώ και αγαπώ ιδιαίτερα τους κατοίκους της περιοχής όπως και τους αγώνες τους για να γλιτώσουν από την 'ανάπτυξη' που τόσες δεκαετίες τους πρόσφεραν οι πρασινομπλέ άρχοντες και αρχοντοπούλες! Η περιοχή εχει απίστευτες αναπτυξιακές δυνατότητες που καμία πρασινο-μπλε πολιτική δεν πρόκειται να αξιοποιήσει προς όφελος της κοινωνίας ΠΟΤέ!! Οι τύχες τους είναι στα χέρια τους και μόνο στα δικά τους χέρια! Ας εκμεταλλευτούν οργανωμένα και συντονσιμενα τον πλούτο τους και δεν έχουν ανάγκη κανένα Σαμαρά να τους "διορίζει" τα παιδά τους, ούτε σε Μουσεία, ούτε σε Αγροτικές, ούτε Ειδικούς Φρουρούς ούτε τίποτα! Ούτε για να παίρνουν επιδοτήσεις! Μια χαρά μπορούν να ζήσουν αξιοπρεπώς και μόνα τους, εκεί, στον τόπο τους!

Σελίδες