.........."κιτρινισμένες λιθο/γραφίες για τον Άνθρωπο και τις αξίες που χάθηκαν στην εποχή των μνημονίων"...

~~~

..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη... Νίκος Μπελογιάννης
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Οι ’Ελληνες…δέχονται όλους τους αδικημένους ξένους και όλους τους εξωρισμένους από την πατρίδα των δι’ αιτίαν της Ελευθερίας». Ρήσεις του Ρήγα Βελεστινλή
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ΤΟ ΒΗΜΑ του Πολίτη: «Αφανίστε τον ελληνικό λαό» - ζητάει η τρόικα προκ...

ΤΟ ΒΗΜΑ του Πολίτη: «Αφανίστε τον ελληνικό λαό» - ζητάει η τρόικα προκ...
.........Καλοκαιρινές μέρες & νύχτες..........................Ιστοσελίδα για κοινωνικό-πολιτικά ζητήματα..............................ΙΟΥΛΗΣ 2018....

Το Θέμα της Ημέρας

Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ πλειστηριασμών ακινήτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε όλη τη χώρα!




ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ πλειστηριασμών ακινήτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και σε όλη τη χώρα! (πίνακες στοιχείων 29/11/2017) //
 (Σημαντική η σημερινή μέρα μετά και τις αδίστακτες αποφάσεις του μεγαλύτερου Συμβολαιογραφικού Συλλόγου της χώρας να συμμετάσχει στην αρπαγή της λαϊκής περιουσίας, και της κυβέρνησης να διασφαλίσει με τις δυνάμεις καταστολής την λεηλασία αυτή... Μόνο οι μαζικοί, οργανωμένοι και αποφασιστικοί αγώνες του λαού μας -στα Ειρηνοδικεία, στα ..."πρόθυμα" συμβολαιογραφικά γραφεία... παντού! - μπορούν να αποτρέψουν αυτή τη λεηλασία και την καταστροφή!. Να είμαστε επίσης έτοιμοι, με συνεχή πληροφόρηση και ενημέρωση ν' αντικρούσουμε τη συκοφαντική επίθεση που θ' αναπτυχθεί ενάντια στο Κίνημα κατά των πλειστηριασμών με τα τόσα ψέμματα που θα πουν η συμμορία των Τσιπροκαμμένων, Κοντονήδων, Ρουσκαίων και των λοιπών ομοίων τους... Αλλά και την υποκρισία των Μητσοτακοφώφηδοπόταμων που σιγοντάρουν όλη αυτή την αρπαγή. 
-Δ.Τ.)
~~~~~~~~~~~~
Με 169 πλειστηριασμούς ακινήτων (εκ των οποίων οι 80 αφορούν σε διαμερίσματα και μονοκατοικίες, οι 99 σε οικόπεδα και αγρούς και οι 61 σε επαγγελματικούς χώρους), σε ειρηνοδικεία όλης της χώρας, συνεχίζεται την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017, η ανελέητη επίθεση στην ιδιωτική περιουσία των πολιτών. Με το πρόσχημα της αποπληρωμής ενός παράνομου δημόσιου χρέους, κλιμακώνεται η εγκληματική αφαίμαξη του λαού, στο πλαίσιο ενός καθεστώτος κατοχής που έχει επιβληθεί στη χώρα μας. Ειδικότερα, έχουν προγραμματιστεί 28 πλειστηριασμοί ακινήτων στην Αθήνα, 28 στα ειρηνοδικεία της περιφέρειας Αττικής, 19 στην Θεσσαλονίκη και 2 στην περιφέρεια Θεσσαλονίκης.
Η καταιγίδα πλειστηριασμών σαρώνει όλη την Ελλάδα καθώς 76 ακόμη διεξάγονται σε ειρηνοδικεία της υπόλοιπης Επικράτειας (Καβάλας, Σερρών, Χαλκιδικής, Ημαθίας, Πέλλας, Πιερίας, Κοζάνης, Ιωαννίνων, Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας, Μαγνησίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας, Βοιωτίας, Ευβοίας, Αιτωλοακαρνανίας, Κορινθίας, Αργολίδας, Μεσσηνίας, Ηλείας, Αχαΐας, Κέρκυρας, Κυκλάδων, Δωδεκανήσου, Ηρακλείου).
Από το σύνολο των πλειστηριασμών που προαναφέρθηκαν, οι 13 είναι ηλεκτρονικοί και στην πλειοψηφία τους αφορούν σε εμπορικές αξίες ακινήτων κάτω των 300.000 € (ποσοστό 81,25%)
ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ/ΚΙΝΗΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ
- 32 πλειστηριασμοί ακινήτων με συνολική εμπορική αξία μικρότερη των 50.000 €, και 26 με συνολική εμπορική αξία από 50.000 έως 100.000 €.
- 39 πλειστηριασμοί ακινήτων με συνολική εμπορική αξία από 100.000 έως 200.000 € και 28 με συνολική εμπορική αξία από 200.000 έως 300.000 €.
- 16 πλειστηριασμοί ακινήτων με συνολική εμπορική αξία από 300.000 έως 500.000 € και 28 με συνολική εμπορική αξία άνω των 500.000 €.
- Συνολικά για ακίνητα εμπορικής αξίας έως 300.000 € επισπεύδονται οι 126 απ' τους 169 πλειστηριασμούς, σε ποσοστό 74,5% τουλάχιστον.*
*ΣΗΜ: ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΑΤΩΝ (ΑΚΙΝΗΤΩΝ/ΚΙΝΗΤΩΝ) ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους επισπεύδοντες, οι 138 (81,7%) είναι τράπεζες, οι 18 (10,6%) είναι ιδιώτες και οι 13 (7,7%) είναι εταιρίες.
Στους πίνακες που ακολουθούν (δημιουργήθηκαν από μέλη της πρωτοβουλίας «Δρόμος ανοιχτός») αναγράφεται το ειρηνοδικείο, η ιδιότητα του οφειλέτη, ο επισπεύδων, τα στοιχεία δικαστικού επιμελητή και συμβολαιογράφου, το ποσό οφειλής για το οποίο διεξάγεται ο κάθε πλειστηριασμός καθώς και την εμπορική αξία των ακινήτων, η οποία είναι και τιμή 1ης προσφοράς κατά την έναρξη του πλειστηριασμού.
Για να δείτε την εικόνα σε μεγέθυνση κάντε «κλικ» στο βελάκι πάνω δεξιά του πίνακα pdf 
...
 ~~~~~~~~
Δείτε ακόμα:
ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΛΑΪΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ //
Νέες κινητοποιήσεις σήμερα ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις. (ανακοίνωση της Γραμματείας Αττικής του ΠΑΜΕ). Εδώ:
>|<
«Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα μείνουν στα χαρτιά!»
> Με αφορμή την πρόσφατη απόφαση της Γ.Σ. του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αττικής - Πειραιώς - Δωδεκανήσου, για αναστολή της αποχής των μελών τους από την διαδικασία των πλειστηριασμών, το Πανελλαδικό Δίκτυο Συλλογικοτήτων & Πρωτοβουλιών κατά των Πλειστηριασμών, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση. Εδώ:
>|<
Αθλιότητα. Οι τράπεζες θα δίνουν δάνεια σε κοράκια για να αγοράζουν πλειστηριασμένα σπίτια!
Eδώ:
>|<
ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ: Όλες και όλοι στα Ειρηνοδικεία και στα «πρόθυμα» συμβολαιογραφικά γραφεία την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου.
Με υπογραφή Τσίπρα και τη στήριξη Μητσοτάκη - Γεννηματά ετοιμάζονται να υφαρπάξουν ό,τι απέμεινε στα λαϊκά νοικοκυριά.
Οι μαζικοί αγώνες θα αποτρέψουν και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς
Eδώ:
>|<
Aνακοίνωση από το ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.
Εδώ:
>|<
Πάτρα: Πορεία και συγκέντρωση για να εμποδιστούν πλειστηριασμοί
> "H Κίνηση Υπεράσπισης Κοινωνικών Αγαθών καλεί στις 29/11/2017 και ώρα 15:00 μμ στη πλατεία Γεωργίου πολίτες ,σωματεία , Δημοτική αρχή , Περιφέρεια , φοιτητικούς Συλλόγους, φορείς κτλ για να πάμε όλοι μαζί στο Ειρηνοδικείο Πάτρας όπου θα μπλοκαριστούν οι προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί. Μερίδα συμβολαιογράφων πειθήνια όργανα της κυβέρνησης και των Θεσμών φέρονται και πράττουν κάνοντας δουλειά τους το μαυραγοριτισμό με στόχο να αρπάξουν και την ιδιωτική περιουσία των πολιτών προς όφελος των Θεσμών τραπεζών όσο πιο γρήγορα γίνεται με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που είναι παράνομοι και αντισυνταγματικοί . 
Eδώ:
>|<
Λάρισα: Διαμέρισμα 42 τμ βγαίνει στο σφυρί για 6.500 Ευρω.
Ένα διαμέρισμα, δευτέρου ορόφου, που βρίσκεται στη Λάρισα και επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου αριθμός 57, το οποίο έχει καθαρή επιφάνεια 31,94 τ.μ., επιφάνεια κοινοχρήστων 10,26 τ.μ., μικτή επιφάνεια 42,20 τ.μ. Η κατάσχεση επεβλήθη για το ποσό των 6.552,50 Ευρώ. H άξια του διαμερίσματος 42.200,00€!!
Eδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες