.........."κιτρινισμένες λιθο/γραφίες για τον Άνθρωπο και τις αξίες που χάθηκαν στην εποχή των μνημονίων"...

~~~

..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό. Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη... Νίκος Μπελογιάννης
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Οι ’Ελληνες…δέχονται όλους τους αδικημένους ξένους και όλους τους εξωρισμένους από την πατρίδα των δι’ αιτίαν της Ελευθερίας». Ρήσεις του Ρήγα Βελεστινλή
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ΤΟ ΒΗΜΑ του Πολίτη: «Αφανίστε τον ελληνικό λαό» - ζητάει η τρόικα προκ...

ΤΟ ΒΗΜΑ του Πολίτη: «Αφανίστε τον ελληνικό λαό» - ζητάει η τρόικα προκ...
.........Καλοκαιρινές μέρες & νύχτες..........................Ιστοσελίδα για κοινωνικό-πολιτικά ζητήματα..............................ΙΟΥΛΗΣ 2018....

Το Θέμα της Ημέρας

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Αυτοκτονία στη Ραφήνα: Κάνει τον γύρο του κόσμου η αδιαφορία αστυνομικών – λιμενικών!

      ΕΙΔΗΣΕΙΣ      


Τον γύρο του κόσμου κάνει η καταγγελία ενός βρετανού δημοσιογράφου, μέσω twitter, ο οποίος έτυχε να βρίσκεται ο ίδιος μπροστά στην αυτοκτονία ενός 70χρονου άνδρα, το απόγευμα της Κυριακής στο λιμάνι της Ραφήνας!

Ο Τομ Μπράντμπι (ένθετη φωτογραφία), δημοσιογράφος του ITV News, βρισκόταν τη στιγμή που το αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα, στο σημείο και τον σόκαρε το γεγονός ότι παρότι εκεί βρίσκονταν δέκα συνολικά αστυνομικοί και λιμενικοί, μόνον ένας έπεσε στη θάλασσα για να βοηθήσει τον αυτόχειρα.
«Από τους 9 ή 10 λιμενικούς και αστυνομικούς που βρίσκονταν στην αποβάθρα μόνον ένας βούτηξε και προσπάθησε να βγάλει έξω τον άνδρα καθώς το αυτοκίνητο βυθιζόταν. Οι υπόλοιποι κοιτούσαν. Χριστέ μου» έγραψε στο twitter ο βρετανός δημοσιογράφος.
Και συνέχισε: «Βούτηξε, προσπάθησε να βοηθήσει, δεν μπόρεσε να τον βγάλει έξω. Είμαι εντελώς σοκαρισμένος». Και κατέληξε: Τρέμω από το σοκ και τον θυμό»!
Τα 4 συνολικά tweets του Τομ Μπράντμπι, έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου αφού ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος έχει διασυνδέσεις και επαφές, λόγω της φύσης της δουλειάς του, σε πολλές χώρες του πλανήτη.
Περισσότερα 3.000 άτομα έχουν κάνει retweeted τα δικά του tweets ενώ πάνω από 800 έκαναν τα ίδια tweets favorites, δηλαδή κάτι σαν like στο facebook!
Πάντως ο λιμενικός που δε δίστασε και έπεσε στη θάλασσα για να σώσει τον 70χρονο αυτόχειρα δεν τα κατάφερε παρότι έσπευσαν να τον συνδράμουν και δυο ιδιώτες.
Η συνέχεια ήταν η… αναμενόμενη αφού ο αυτόχειρας ανασύρθηκε αργότερα από άνδρες της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών χωρίς τις αισθήσεις του και διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο όπου, απλά, διαπιστώθηκε ο θάνατός του!

Όμως η αδιαφορία που επέδειξαν οι αστυνομικοί και οι λιμενικοί κάνει τον γύρο του κόσμου!
O 48χρονος σήμερα Τομ Μπράντμπι, θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους δημοσιογράφους του ITV News, είναι πολιτικός συντάκτης και έχει δική του πολιτική εκπομπή με τίτλο «The Agenda».
To ITV News θεωρείται ένα από τα κορυφαία μέσα ενημέρωσης της Βρετανίας και μάλιστα τον τελευταίο καιρό δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα όσα συμβαίνουν με τους μετανάστες και πρόσφυγες στη χώρα μας.
Δείτε παρακάτω τα σχετικά με την αυτοκτονία στη Ραφήνα tweets του Βρετανού δημοσιογράφου:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σελίδες